Akvamarin, Blå Cuddle stone

 

Recensioner

Kvalitet: Hög
Ursprung: Pakistan
 


Akvamarin är en sten för mod, beskydd och framför allt kommunikation. Den kan hjälpa dig att uttrycka dig klarare via talet genom att bringa mod och trygghet till bäraren. Känner du dig hämmad att våga tala inför folk, vill bli av med skräcken för att tala inför folk eller upplever svårigheter att formulera dig tydligt i det du egentligen vill ha sagt är detta en sten som kan hjälpa just dig. Vid stressande eller pressande situationer kan denna kristall vara till stor hjälp då den stöttar dig och utsänder en betryggande känsla för dig att våga uttala dina tankar och åsikter.


Akvamarin tydliggör inte bara kommunikationen med medmänniskor utan även öppnar upp och underlättar kontakten med andligheten och de högre krafterna. Genom att denna kristall erbjuder ett beskydd och utstråla en trygghet ökar det din intuition och känsla för behag för ett öppet sinne mot andevärlden.

Förutom dessa fantastiska egenskaper är Akvamarin en kristall som hjälper dig till förståelse, tålamod, medkänsla för andra människor och även deras åsikter. Därmed används denna sten fördelaktigt vid debatter, förhandlingar och konfrontationer.

Recensioner

Recensera produkt