Smycken

Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det (dock max 22 cm)

Storleksguide längre ner. 

Obs! alla chipsarmband är one size
Storleksguide armband

StorlekHandledsomkrets ca
XS14 cm
Herr XS15 cm
S15 cm
Herr S16 cm
  M (standard)   17 cm
Herr M18 cm
L19 cm
XL20 cm


Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det (dock max 22 cm). Gäller inte chipsarmband som är one size

Armbands-storlekar
Vi rekommenderar Medium om du ska ge bort ett armband och är osäker på storlek.

Vanliga mått på handledsomkrets
Ålder 0-3 år: 10-14 cm
Ålder 4-8 år: 11-16 cm
Ålder 9-12 år: 13-17 cm
Ålder 13-15 år: 14-19 cm
Kvinna: 14-21 cm
Man: 15-21 cm

Att mäta sin handled
Bäst passform får du genom att mäta din handled där den är som smalast (där armbandet ska sitta). Jämför med tabellen ovan för att se vad du bör välja för storlek. Tänk på att det kan vara olika storlek på din höger och vänster handled. Det går alltid bra att byta storlek i efterhand om det skulle behövas.

Att mäta utan måttband
Har du en linjal hemma kan du exempelvis vira en tråd eller en smal pappersremsa runt din handled, där handleden är som smalast. Sedan klipper du där remsan/snöret möter andra änden och mäter sedan med linjal. Använd tabellen ovan för att se vad du bör välja för storlek.

Passformsgaranti
Om armbandet du beställt inte passar användaren kan man skicka tillbaka det till oss för kostnadsfri storlekskorrigering. Det gäller även om du gett bort armbandet i present. Kvitto behövs oftast inte och det är inga problem om det gått mer än 30 dagar.