Kristallarmband, Chakra 18k guldpläterat livets träd

 

Recensioner

Unikt Chakra Kristallarmband av Oxöga, Karneol, Citrin, Rodonit, Lapis Lazuli, Ametist, Bergkristall och Hematit. 

Tillverkat av oss på annabella.nu


Storlek: Omkrets på armbandet på bilden ca 17 cm. 

Innehåll: Samtliga kristaller är 8mm i storlek: 

 2 st Oxöga, 2 st Karneol, 2 st Citrin, 2 st Rodonit, 2 st Lapiz Lazuli, 2 st Ametist och två st Bergkristall plus 9 st Hematit och 18k guldpläteradt livets träd 


Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.


Oxöga även kallat röd tigeröga och är en röd variant av den vanligare gula tigerögastenen. Den uppstår genom att järnoxid i tigeröga oxideras och därför antar järnets röda färg. Denna uppstår naturligt genom verkan av jordens inre värme eller himlens blixtar på berget.

 Förankrar och jordar dig. Stimulerar styrka och uthållighet. Sägs hjälpa dig att stå på egna ben och är en sten för överlevnad och som hjälper till i svåra stunder när vi känner att allt känns övermäktigt. Ger dig energi att ta tag i saker istället för att skjuta på saker och ting. Får dig att agera istället för att reagera.

Chakra: Bas, Rotchakrat 

Stjärntecken: Oxen


Karneol för in glädje i ditt liv, hjälper dig att bli sedd. Stärker ditt självförtroende/självkänsla.
Skyddar dig mot stress. Ökar din kreativitet, mod och styrka. Ger uthållighet, glädje, att älska sig själv, Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Jag är älskad just för att jag är den jag är. Får dig att känna dig vacker.

Chakra: Sakralchakrat


Stjärntecken: Kräftan, Lejonet och Oxen


Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet.


Chakra: Solar plexus

Stjärntecken: Tvilling


Rodonit  Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa. stillhet och stabilitet (Rotchakra). Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Sägs även ge Kärlek och generositet


Chakra: Rotchakra och Hjärtchakra


Lapis Lazuli är en magisk mix av lazurit, pyrit och kalcit. Sägs vara en väldigt kraftfull kristall för att förbättra intellektuella förmågor. Den sägs stimulera åtrå efter kunskap, sanning, förståelse och där den även underlättar lärandeprocesser. Den lär vara utmärkt för att förbättra minnet och sägs stärka ärlighet, både i det talade och de skrivna orden.


Stjärntecken: Vågen


Chakra: Halschakrat


Ametist fungerar som en stressavlastare och hjälper dig att finna sinnesro. Fungerar även som en skyddande amulett från negativ energi.

Stjärntecken: Väduren, Skorpionen, Vattumannen och Fiskarna


Chakra: Tredje ögat, Kronchakrat


Bergkristall eller Klarkvarts som den också kallas sägs kunna lindra depression och trötthet, samt lugna känslor av stress och oro. Dess stärkande egenskaper kan också hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar genom att öka din egen energi och intention.

Den symboliserar klarhet, vakenhet och balans.


Chakra: Alla
Hematit är en mycket skyddande och grundande sten. Den hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Den är perfekt när du behöver balans och jämvikt eller fokusera på energier. Den kan också hjälpa dig att hitta din unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Livets träd: Symboliserar långt liv, visdom och styrka
Storlek: Omkrets på armbandet på bilden ca 17 cm. 

Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.

Recensioner

Recensera produkt