kristallarmband av Amazonit, Bergkristall och 18k guldpläterat livets träd

 

Recensioner

Lyxigt handgjort armband av kristallstenarna: Amazonit, bergkristall och 18k guldpläterat livets träd berlock.

Tillverkat av oss på annabella.nu


Innehåll: 8 mm Amazonit, Bergkristall och 18k guldpläterat livets träd. 


Storlek: Omkrets på armbandet på bilden ca 17.5 cm. 

Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.


Amazonit  sägs främja ärlig och öppen kommunikation. Hjälper dig att hitta din inre röst. Den anses stödja både verbala och icke-verbala uttryck och kan hjälpa till att skapa en atmosfär av sanningsenlighet och klarhet. Den kan även stötta dig när du behöver prestera verbalt vid andra tillfällen, exempelvis under en arbetsintervju eller om du ska tala i ett viktigt möte. 

Amazonit har också förmågan att främja balans och harmoni i olika aspekter av livet. Det sägs hjälpa till att balansera känslomässiga reaktioner och främja ett lugnt och harmoniskt sinne.

Den anses främja självuttryck och självkänsla. Genom att stärka kommunikationsförmågan kan stenen bidra till att öka självförtroende och förmåga att uttrycka ens tankar och känslor.

Chakra: Halschakrat
Stjärntecken: Jungfrun

Egenskaper: Rena energi, Intuition, Healing

Bergskristallen är kristallernas kristall. Den hjälper till att boozta andra kristallers egenskaper och kan även rena dom. Bergkristallen kan även hjälpa dig med att bringa klarhet i vissa situationer eller problem samtidigt som den ökar ditt fokus och höjer ditt medvetande. Bergskristall har en förmåga att rensa bort negativ energi och istället lagra positiv energi.

Chakra: Kronchakrat
Stjärntecken: Vädur
Månadssten: April


Livets träd: Symboliserar långt liv, visdom och styrka.

Recensioner

Recensera produkt