Kristallarmband, Kärleks kit med Ametist Guld eller silver

 

Recensioner

Alla hjärtans dag kit till den du älskar.


Lyxigt handgjort kristallarmband av kristallstenarna: Ametist och 18k guldpläterat livets träd berlock. Finns även i livets träd silverfärgad (ej äkta silver).

Tillverkat av oss på annabella.nu


Storlek: Omkrets på armbandet på bilden ca 17 cm. 

Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.


Innehåll:  22 st 8mm Ametist & 18k guldpläterat livets träd (269:-). Vit Presentförpackning (25:-) och ett no worry hjärta i Rosenkvarts (89:-) få även med antingen ett utskrivet unikt egenskrivet meddelande eller använd vår standard utskrift. Se bild 4 :)

ordpris vid köp för sig 383:- Ametist är perfekta för att hjälpa dig att hitta sinnesro och balans. Ametist är en av de mest populära stenarna som används för att skapa ett skyddande skal mot negativ energi. Det är en av de mest kraftfulla och magiska stenarna som finns, och det är därför det är så populärt. Ametist har en unik förmåga att förbättra din mentala klarhet och fokus, och det kan även hjälpa till att lindra stress och ångest. 


Månadssten: Februari

Stjärntecken: Vattumannen

Chakra: HjässaNo worry Hjärta, Rosenkvarts: 

Storlek: 40x40mm hjärtan

Kvalité: Hög AA
Ursprungsland: Brasilien

No worry sten

kallas även för fokuseringssten vilket är precis som namnet avslöjar, en sten för fokus. Stenen är polerad med en plattare form för att enkelt kunna hålla i. Denna sten kan användas lika effektivt vid meditation som att bära med sig. Många låter den ligga i fickan under dagen där den är lättåtkomlig.


Användning


Gnid tummen mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och öka fokusering i ditt liv. Med hjälp av denna sten kan du minska oro, stress eller ångest. Den hjälper dig att släppa tyngande tankar och känslor, samt sprider en lugnande energi som hjälper dig att fokusera på nuet.


Kristallen egenskaper

Kärlekssten: Rosenkvarts är ofta kallad "kärleksstenen" och symboliserar kärlek, ömhet och medkänsla. Det anses hjälpa till att öppna och stärka hjärtchakrat, vilket främjar kärlek till sig själv och andra.

Rosenkvarts kan förbättra relationer genom att öka förtroende och främja harmoni. Den sägs hjälpa till att lösa konflikter och stärka kärleksband.

Den stärker nuvarande relationer, öppnar upp dig för att bli mottaglig för nya relationer och hjälper dig att se den kärlek som finns omkring dig.

Chakra: HjärtaLivets träd: Symboliserar långt liv, visdom och styrka

Recensioner

Recensera produkt