Armband Amazonit, vit Månsten och 18k guldpläterade pärlor

 

Recensioner

Unikt Kristallarmband av Amazonit, Vit månsten och 18k Guldpläterade pärlor. Tillverkat av oss på annabella.nu


Storlek: Omkrets på armbandet på bilden ca 18 cm. 

Innehåll: 21 st 8mm Amazonit kristaller, två 8 mm Vit månsten och två 6mm 18k guldpläterade pärlor 


Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.


Amazonit hjälper dig att hålla hoppet vid liv, stärker din inre drivkraft och håller motivationen uppe trots motgångar. 

Låt amazonit uppmuntra dig att vara hoppfull i alla dina strävanden.Amazonit lugnar chakran och anpassar den fysiska kroppen till det eteriska. Underlättar en kärleksfull kommunikation på alla nivåer. Balanserar de maskulina/feminina energierna såväl som många aspekter av ens personlighet. Väcker medkänsla för andra genom att låta en uppfatta båda sidor av ett problem och acceptera olika synpunkter.

Som en kraftfull talisman för helande och välstånd, har Amazonit använts i smycken. Den är uppkallad efter Amazonfloden i Brasilien.

Amazonit är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet.


Chakra: Hals och hjärta


Vit Månsten: Hjälper dig att hitta ditt livsändamål. Hjälper dig även att lära känna dig själv på ett djupare plan och hjälper dig att utnyttja en insiktsfull kraft inom dig så du kan lära dig mer om hur du vill att ditt liv ska vara.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.


Chakra: Hjärtchakrat, Tredje ögat, KronchakratLägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.

Recensioner

Recensera produkt