Armband Lapis Lazuli, vit Månsten och 18k guldpläterade pärlor

 

Recensioner

Unikt Kristallarmband av Lapis Lazuli, Vit månsten och 18k Guldpläterade pärlor. Tillverkat av oss på annabella.nu


Storlek: Omkrets på armbandet på bilden ca 18 cm. 

Innehåll: 21 st 8mm Lapis Lazuli kristaller, två 8 mm Vit månsten och två 6mm 18k guldpläterade pärlor 


Lägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.


Lapis Lazuli är en magisk mix av lazurit, pyrit och kalcit. Sägs vara en väldigt kraftfull kristall för att förbättra intellektuella förmågor. Den sägs stimulera åtrå efter kunskap, sanning, förståelse och där den även underlättar lärandeprocesser. Den lär vara utmärkt för att förbättra minnet och sägs stärka ärlighet, både i det talade och de skrivna orden.


Chakra: Tredje ögat och Hals


Stjärntecken: Skytten och VågenVit Månsten: Hjälper dig att hitta ditt livsändamål. Hjälper dig även att lära känna dig själv på ett djupare plan och hjälper dig att utnyttja en insiktsfull kraft inom dig så du kan lära dig mer om hur du vill att ditt liv ska vara.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.


Chakra: Hjärtchakrat, Tredje ögat, KronchakratLägg till ett meddelande i kassan med ditt handledsmått (handledsomkrets i cm) så anpassar vi armbandet efter det.

Recensioner

Recensera produkt