Beryll, Armband Kristall Chips

 

Recensioner

Beryll, Armband Kristall Chips


Beryll hjälper dig att hitta fokus och göra en sak i taget. Den lugnar och dämpar stress, ångest och oro, samt hjälper dig att befria dig från oönskade energier och känslomässigt bagage som hindrar dig i din utveckling. Beryll kan vägleda och visa dig vilket nästa steg i livet är för att nå din fulla potential.

Denna kristall har starka rogivande energier som lugnar sinnet men som också uppmuntrar till mod. 

Den kan bidra till harmoni till både dig som bärare men också din omgivning. Beryll sägs även vara en mycket bra sten i förhållanden då den påstås kunna återuppväcka kärleken i en skadad relation. Den kan bidra till ett starkare band i förhållanden och tillåta er båda att se det finaste hos varandra och få förståelse för var och en.

Beryll hjälper dig att finna styrka i dig själv och se ditt eget värde genom att ditt självförtroende och självkänsla. Den tillåter dig att se ditt fina inre och hjälper dig att se möjligheterna för att lyckas.


Beryll är ett hårt material av berylliumaluminiumsilikat och består av en grupp ädelstenar såsom Morganit (rosa), Heliodor (gul), Smaragd (grön), Akvamarin (blå) och Bixbit (röd). Beryll i sig är färglös men har fått sina nyanser av de sammanväxta ädelstenarna.


Recensioner

Recensera produkt