Granat, Spessartin

 

Recensioner

Storlek: 29x24mm

Kvalité: Hög


Spessertin är sammankopplad med bas chakrat och solar plexus. Hjälper dig att övervinna rädslor och misslyckanden. Stärker självkänslan, självförtroendet och för in optimism i dit liv.


Granat är Januaris månadsstenDet finns flera olika typer av granater, var och en med sina unika egenskaper och användningsområden. 

  1. Almandin Granat:Almandin granat är vanligtvis mörkröd och är känt för att förbättra mentala förmågor samt öka energinivåerna. Dess rika färg och energigivande egenskaper gör den till en populär sten för dem som söker ökad vitalitet och kognitiv klarhet.

  2. Pyrop Granat:Pyrop granat är en djupt röd kristall som sägs främja kreativitet och inspiration. Dess starka energi kopplas ofta till ökad konstnärlig uttrycksförmåga och stimulering av idéer, vilket gör den attraktiv för kreativa individer.

  3. Spessartin Granat:Spessartin granat är orange-röd och används ofta för att förbättra självförtroende och självkänsla. Stenen sägs stärka en positiv självbild och kan vara till nytta för dem som strävar efter personlig utveckling och självförbättring.

  4. Grossular Granat:Grossular granat har en gröngul färg och är kopplad till främjande av hälsa och välbefinnande. Dess energi sägs stödja fysisk hälsa och balans, vilket gör den till ett val för dem som söker en holistisk syn på välmående.


Varje granatvariant har sin unika karaktär och kan användas för att stödja olika aspekter av livet. Valet av granat kan bero på individuella preferenser och de specifika fördelar som söks.

Vi har även Röd granat, men endast i Kristallarmband

Recensioner

Recensera produkt