Kristallkit, Beskydd

 

Recensioner

Innehåll: 

Kristallpåse, info om kristallstenarna

Bergkristall trumlade EQ

Fungerar som ett kraftfält av vitt ljus som omger din sfär. Påminner dig om att vara kristallklar och fokuserad.


Turmalin kvarts Cuddle

Är känd för att avlägsna negativ och stillastående energi, så att ljusare energi kan ta dess plats. Turmalinkvarts motarbetar negativa tankar och känslor, skyddar din energi och lär dig att förvandla allt som inte gagnar dig till något mer positivt.


Selenit, Vit  

Är en mästerlig sten när det handlar om att rena oönskad energi. Använd kristallen för att konstant rena dig och din omgivning så att du förhindrar all slags negativ ackumulering av den energi du samlar på dig under dagen.


Svart turmalin 

Skapar en skyddande energisköld runt dig och din sfär. Används för att avvärja dåliga vibrationer från att komma in i din omgivning. Svart turmalin hjälper även till att driva bort negativ energi, särskilt sådan som kommer från gräl och dåligt humör.


Ametist cuddle

Hjälper dig att främja säkerhet och lugn.


Lapis Lasuli 

Låter dig gå in i din kraft och utnyttjadin inre visdom. Denna sten får dig att känna dig stark, säker och skyddad under dagenDetta kristallkit bör renas ofta. 


Hur renar jag då mina kristaller?

Du kan rena kristallerna smidigt genom rökelser. Tänd rökelsen och håll varje kristall ovanför röken så att kristallstenen blir omfamnad av röken.


Glöm heller inte bort att ladda din kristaller ofta. Det gör du genom till exempel en Selenit platta eller Selenit skål


Recensioner

Recensera produkt