Rosenkvarts, Pendel Kon

 

Recensioner

Storlek: ca 4 cm x 2 cm 

Kedjans stenkula, kan variera i färg

Kristallen egenskaper

Kärlekssten: Rosenkvarts är ofta kallad "kärleksstenen" och symboliserar kärlek, ömhet och medkänsla. Det anses hjälpa till att öppna och stärka hjärtchakrat, vilket främjar kärlek till sig själv och andra.

Rosenkvarts kan förbättra relationer genom att öka förtroende och främja harmoni. Den sägs hjälpa till att lösa konflikter och stärka kärleksband.

Den stärker nuvarande relationer, öppnar upp dig för att bli mottaglig för nya relationer och hjälper dig att se den kärlek som finns omkring dig.Chakra: Hjärta


Hur fungerar en pendel? 

När du håller i en pendel reagerar den på de mikroskopiska nervreaktioner som uppstår när du ställer en fråga. Dessa nervreaktioner överförs från ditt undermedvetna genom dina fingrar och sedan till pendeln, vilket får den att röra sig på ett visst sätt. Med andra ord kan man säga att pendeln agerar som en förlängning av ditt undermedvetna och fungerar inte på något magiskt sätt genom att ge dig svar. Svaren finns redan inom dig, men de kan vara så djupt rotade att du inte är medveten om dem. 

Läs mer info under pendelkategorin där finns en mer utförlig förklaring hur man aktiverar pendeln etc.

Recensioner

Recensera produkt