Bärnsten, Trumlade

 

Recensioner

Storlek: ca 20-40mm
Kvalitet: Hög
Ursprung: Baltikum

Pris Gram 

1-1,9gr: 89:-

2-2,9gr: 119:-

Kristallens egenskaper

Bärnsten är mycket kraftfull och bär på helande och lugnande egenskaper. Den renar och tar bort negativ energi inom dig och omvandlar den till positivitet på alla nivåer. Denna sten öppnar, rätar ut och rengör alla dina chakran, vilket skapar balans och harmoni inom dig. I och med detta kan denna sten bidra till ett inre lugn och själslig frid. Dess harmoniska och helande egenskaper kan dämpa ångest, oro och lindra vid stress. Den sägs även kunna hela känslomässiga blockeringar och trauman som håller dig tillbaka. Använd gärna Bärnsten vid meditation eller bär den på dig nära kroppen där den kan verka och sprida sina positiva egenskaper och energier.

Bärnsten kan vara mycket bra att använda sig av för att manifestera idéer och göra dina drömmar och mål verkliga. Den ökar din kreativitet, stöttar och uppmuntrar dig att utveckla dina tankar/idéer samt få utlopp för skapande och kreativa behov.

Denna sten erbjuder även beskydd till dig som användare och vägleder dig i beslut och genom tuffa situationer. Genom att den bidrar till en starkare självkänsla och självförtroende kan du se dina möjligheter och egenskaper som gör att du kommer kunna lyckas och nå dina mål.

 

Fysiskt sägs Bärnsten kunna hjälpa, rena och stärka levern, gallan och magen.

Tips! Bärnsten kan även användas vid rening av rum, t.ex. innan behandlingar eller ritualer

Chakra: Samtliga

Recensioner

Recensera produkt