Howlit, Trumlade

 

Recensioner

Pris/styck

Storlek:
20-30mm


Howlit sägs hjälpa till att integrera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Detta kan vara särskilt användbart när det gäller att fatta välövervägda beslut och navigera genom livets utmaningar. Howlit sägs stimulera förmågan att se saker ur olika perspektiv, vilket kan öppna upp för insikter och främja en mer balanserad syn på livet.


Förutom att stödja den mentala sidan tror många att howlit är en sten för framgång. Den hjälper dig att få ökat självförtroende och beslutsamhet, vilket är viktiga egenskaper för att följa sina ambitioner. Genom att främja inre styrka och mod kan howlit inspirera dig att ta steg mot dina mål och övervinna hinder som kan dyka upp på vägen.


Howlit kan också vara en sten för tålamod. I en värld där snabba resultat ofta eftersträvas, påminner howlit om vikten av att vara tålmodig och låta saker utvecklas naturligt. Detta kan vara en användbar påminnelse för dem som arbetar mot långsiktiga mål och behöver hålla ut även när framgången kan ta tid att uppnå.


Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.


Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.


Stjärntecken: Tvillingarna

Recensioner

Recensera produkt