Handhamrad & Graverad klangskål Gåvoset, Medaljong

 

Recensioner

Handbankat & Graverat klangskål med Tibetansk medaljong, Gåvoset - 14 cm


En harmonisk blandning av konstnärlighet och ljud, våra Handbankade & Graverade Klangskålar, singingbowl Gåvoset är ett glädjande tillskott till din samling eller för att ge bort i gåva.

Klangskålen är 14 cm i diameter.


Frekvens: 444,62-1256,2 Hz

Ton A-D#


Tibetansk medaljong symbol: De runda medaljongerna ingraverade på denna sjungskål påminner om mandalas, vilka är intrikata geometriska mönster som ofta använda i meditation och andliga ritualer. Mandalas symboliserar helhet, enhet och resan mot självupptäckt. Att använda denna klangskål kan underlätta för att få en djupare koppling med ens inre jag."

  • Inspirerande och lugnande ljud: De här klangskålarna är perfekta för meditationssessioner och för att förbättra din allmänna koncentration. Den energi som frigörs hjälper dig att anpassa dina chakraner och fokusera på dig själv. De är också mycket lämpliga för ljudterapi. 
  • Klubba och kudde ingår: Klangskålen levereras med en klubba, en tygpåse och en platt kudde. 
  • Handgjord: Alla våra tibetanska klangskålar är handhamrade i Nepal av Tibetanska munkar som har fört vidare sina förfäders kunskap i generationer. Genom att köpa från vår webbplats garanterar du en rättvis ersättning till de nepalesiska hantverkare som har tillverkat din skål.

Recensioner

Recensera produkt