Klangskål, singingbowl Kit Healing, Om & Buddha

 

Recensioner

Produktbeskrivning


I hjärtat av Nepal, där gamla traditioner och andlig visdom sammanstrålar, har tibetanska munkar vävt in sin expertis i varje detalj av dessa utsökta sjungande skålar. Skapade med vördnad och omsorg är varje skål ett mästerverk i sig, resonans med själva essensen av Himalaya bergen.


Denna 21 cm skål, noggrant tillverkad i Nepal av mässing, koppar, brons, järn och silver, har gravyrer av det heliga "Om"-ljudet och Buddha. Det är ett idealiskt tillskott för dem som söker en andlig resa.


"Om"-symbolen är en helig ljud och andlig ikon som representerar den ultimata verkligheten, medvetande och enhet. Gravyren av Buddha symboliserar upplysning och inre frid. 


Denna skål erbjuder en djupgående meditativ upplevelse genom att kombinera kraften i "Om" med vägledningen från Buddha.Diameter: 21 cm, Omkrets 66 cm

Vikt: 1,410 Kg

Frekvens 162-463 Hz

Ton: E-A#


  • Inspirerande och lugnande ljud: De här klangskålarna är perfekta för meditationssessioner och för att förbättra din allmänna koncentration. Den energi som frigörs hjälper dig att anpassa dina chakraner och fokusera på dig själv. De är också mycket lämpliga för ljudterapi. 
  • Klubba och kudde ingår: Klangskålen levereras med en klubba och en anpassad kudde. 
  • Handgjord: Alla våra tibetanska klangskålar är handhamrade i Nepal av Tibetanska munkar som har fört vidare sina förfäders kunskap i generationer. Genom att köpa från vår webbplats garanterar du en rättvis ersättning till de nepalesiska hantverkare som har tillverkat din skål.

Recensioner

Recensera produkt