Klangskål, singingbowl Kit Healing, Fem Buddha

 

Recensioner

Produktbeskrivning


I hjärtat av Nepal, där gamla traditioner och andlig visdom sammanstrålar, har tibetanska munkar vävt in sin expertis i varje detalj av dessa utsökta sjungande skålar. Skapade med vördnad och omsorg är varje skål ett mästerverk i sig, resonans med själva essensen av Himalaya bergen.


Denna 21 cm skål, noggrant tillverkad i Nepal av mässing, koppar, brons, järn och silver.

Graveringarna på denna skål avbildar de Fem Dhyani Buddhas, var och en representerar olika aspekter av upplysning. Dessa Buddhas symboliserar visdom, medkänsla, kraft och andra andliga egenskaper. Denna skål fungerar som en påminnelse om den väg till inre visdom och medkänsla som varje individ kan ge sig ut på.


Denna skål erbjuder en djupgående meditativ upplevelse genom att kombinera kraften i "Om" med vägledningen från Buddha.Diameter: 21 cm, Omkrets 66 cm

Vikt: 0.997 Kg

Frekvens 174,61-498,56 Hz

Ton: F-Bb


  • Inspirerande och lugnande ljud: De här klangskålarna är perfekta för meditationssessioner och för att förbättra din allmänna koncentration. Den energi som frigörs hjälper dig att anpassa dina chakraner och fokusera på dig själv. De är också mycket lämpliga för ljudterapi. 
  • Klubba och kudde ingår: Klangskålen levereras med en klubba och en anpassad kudde. 
  • Handgjord: Alla våra tibetanska klangskålar är handhamrade i Nepal av Tibetanska munkar som har fört vidare sina förfäders kunskap i generationer. Genom att köpa från vår webbplats garanterar du en rättvis ersättning till de nepalesiska hantverkare som har tillverkat din skål.

Recensioner

Recensera produkt