Cleansing kit

 

Recensioner

Rena dina kristaller, ditt hem eller din egna energi med detta fantastiska Cleansing Kit! I detta kit ingår allt du behöver för att på ett enkelt & effektivt sätt rena bort oönskade energier. Du får två kristaller och två olika rökelser som alla besitter renande egenskaper!

Cleansingkit, Salvia rökelse, Palo santo, Trumlad Selenit kristall och Bergkristall Eq.


Salvia rökelse:

Längd: ca 10-12cm

Vikt: ca 30-35gr

Kvalitet: Hög


*Vit Salvias vikt kan variera då den förvaras torrt.

Underbart att använda före en behandling eller efter eller att rena rummet från energier. Inför en ceremoni eller efter.

Salvia fungerar mycket bra att rena stenar med.

Tänd knippet och låt brinna ett litet tag, blås därefter ut lågan och vifta/sprid rökelsen på platsen som skall renas. Eller för att rena din egen aura.
Kan användas flera gånger. Se till att den slocknar helt mot ett brandsäkert fat eller yta.


Palo Santo: är ett träd som ursprungligen härstammar från Ecuador och Peru. Det trivs i de frodiga regnskogarna i dessa områden och har i århundraden använts som ett naturligt botemedel mot stress, smärta och ångest. På spanska översätts namnet Palo Santo till "helig trä".


Vi har nära relation till vår leverantör och garanterar hållbar skörd.


Användning

Tänd stickan och låt den brinna i några ögonblick innan du försiktigt blåser ut lågan. Låt sedan träpinnen glöda och sprid röken över ditt eget jag eller de objekt som du önskar rena. 

Palo Santo har en lätt och söt doft. 


Bergkristall: eller Klarkvarts som den också kallas sägs kunna lindra depression och trötthet, samt lugna känslor av stress och oro. Dess stärkande egenskaper kan också hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar genom att öka din egen energi och intention.

Bergkristall är känd för sin stärkande kraft och dess förmåga att öka din egen energi och intention. Den fungerar som en beskyddare, skapar en barriär mot negativitet både inom dig och omkring dig. Den kan också hjälpa till att rensa bort emotionell smärta och tidigare trauman som kan påverka dig.

Bergkristall används ofta i kombination med andra Kristaller för att öka deras effekter.


Selenit är en oerhört beskyddande sten den skapar en sköld som skyddar dig från yttre påverkan. Tar bort negativ energi och renar din aura. Selenitens kraftfulla energier hjälper dig få kontakt med dina guider, beskyddare och ditt högre jag. 


Selenit hjälper även till för att ladda dina andra Kristaller.


Selenit är också en lugnande sten som ger en djup känsla av frid. Mycket bra vid rening, och för att föra in lugn och ro i ditt hem.Recensioner

Recensera produkt