Kristallkit Glädje

 

Recensioner

Behöver du mer Glädje i ditt liv? Då är detta kristallkittet för dig.


I Kristallkittet ingår:


Gul Kalcit används ofta för att arbeta med självförtroendet och självkänslan. Arbetar direkt genom ditt solar plexus chakra och kan bidra med ny optimism i ditt liv och i framtiden. Tar bort negativitet, energitjuvar mfl.

Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Krysopras hjälper dig komma i kontakt med dina innersta känslor och agera utifrån dem. Öppnar upp och aktiverar ditt hjärt chakra, och tillåter ett starkare flöde av Chi genom ditt hjärt chakra. Krysopras är en stark medkännande sten.
Används med fördel för att få en djupare meditation och avslappning. Stärker din egen acceptans av dig själv en trygg sten att använda även vid sorgearbete.
Det är en underbar sten som lätt bryter negativa cirklar, hjälper dig att uppnå en högre och starkare inre kraft, hjälper dig släppa taget om avundsjuka och bitterhet.

Angel Aura Cuddle är verkligen fantastisk! Den kallas "stämningshöjaren" eftersom den sägs kunna lyfta vårt humör och göra vilken dag som helst lite extra magisk. 

Dessutom sägs den ha förmågan att hjälpa oss att förverkliga våra drömmar. Det här är kristallen du bör välja när du vill ha en följeslagare i vardagen som fyller dig med glädje, kraft och tron på att dina drömmar alltid är inom räckhåll!


Aventurin Cuddle Denna fantastiska sten fyller dig med gudomligt ljus som går rakt in och igenom din aura.

Aktiverar och renar hjärtchakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.


Agat Rosa, har en lugnande och rogivande sten som är perfekt för att lindra hjärtats sorg.

Agat Rosa ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Den tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Agat Rosa skapar glädje kring dig och hjälper dig uppfylla dina drömmar. Det är en mycket effektiv sten som kan hjälpa dig att hela hjärtat och lindra sorgen. Upplev den lugnande och rogivande effekten av Agat Rosa – ta hand om ditt hjärta och upplev styrkan som denna Kristall ger!


Faktablad, ovanstående kristaller och en vacker kristallpåse, obs färg varierar på kristallpåsen.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden. 

Recensioner

Recensera produkt