Kristallkit Fokus

 

Recensioner


Kristallkit Fokus är som en gnista av energi och klarhet som väcker ditt inre ljus. Dessa strålande kristaller är inte bara vackra att betrakta, utan de är också kraftfulla verktyg för att förstärka din koncentration och uppmärksamhet.


I Kristallkittet ingår:


Rutilkvarts, Guld  Gör så att du hittar din mentala och psykiska balans för att hitta ditt inre fokus.

Blå Safir för att eliminera frustration och vägleda dig till att uppskatta livets gåvor. Istället för att stirra på stängda dörrar uppmanar den oss att använda vår intelligens och gå mot de öppna möjligheterna. Sägs ha förmågan att få dig att fokusera och öppna ditt sinne.Howlit hjälper till att integrera det logiska tänkandet och ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. För att du lättare ska hålla ditt fokus

Karneol Ökar din kreativitet och uthållighet.


Tigeröga Den fungerar som en kompass i ditt sinne, riktad mot dina önskade mål och hjälper dig att undvika distraktioner. Låt denna sten vara en påminnelse om din inre styrka och förmåga att skapa klarhet och riktning i ditt liv.


Regnbågsfluorit Den hjälper till att organisera tankar och idéer, vilket gör den idealisk för dem som söker ökad koncentration och produktivitet. 

Genom att arbeta med regnbågsfluorit kan du skapa en mer balanserad och strukturerad tankeprocess, vilket gör det lättare att hantera komplexa uppgifter och fatta välgrundade beslut.


Faktablad, ovanstående kristaller och en vacker kristallpåse, obs färg varierar på kristallpåsen.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden. 

Recensioner

Recensera produkt