Kristallkit Nystart

 

Recensioner

Använd dina kristaller i detta kristallkit som verktyg för att manifestera dina mål och skapa en positiv atmosfär runt dig. Varje dag är en ny möjlighet till tillväxt och förändring.  Låt dem påminna dig om din egen styrka och förmåga att forma ditt liv. 

Du är starkare än du tror, och med dessa kristaller i din hand har du allt du behöver för att skapa en ny början, full av ljus, kärlek och möjligheter.


I Kristallkittet ingår:


Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.

Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.

Den bidrar även till att låsa upp kreativ energi i både navelchakrat men också solar plexus som hindrar det kreativa flödet. Bra sten för konstnärliga blockeringar.Krysopras hjälper dig komma i kontakt med dina innersta känslor och agera utifrån dem. Öppnar upp och aktiverar ditt hjärt chakra, och tillåter ett starkare flöde av Chi genom ditt hjärt chakra. Krysopras är en stark medkännande sten.
Används med fördel för att få en djupare meditation och avslappning. Stärker din egen acceptans av dig själv en trygg sten att använda även vid sorgearbete.
Det är en underbar sten som lätt bryter negativa cirklar, hjälper dig att uppnå en högre och starkare inre kraft, hjälper dig släppa taget om avundsjuka och bitterhet.

Malakit är en kraftfull sten, som ar fram det du behöver arbeta med och tar upp det till ytan. För att du lättare skall påbörja utrensande av oönskade energier mm. Hjälper dig och beskyddar dig under arbetets gång.
Belöningen kommer i form av energi, glädje och inspiration, malakit är en "jobbig" sten att arbeta med men nog så glädjande - ger resultat. Hjälpande sten när du vill omfamna förändring. Kan vara din relation, nytt jobb, träning, studier och annat.

Malakiten arbetar speciellt på problem relaterade till hjärt chakrat, den renar dit chakra.


Vit månsten, Cuddle Hjälper dig att hitta ditt livsändamål. Hjälper dig även att lära känna dig själv på ett djupare plan och hjälper dig att utnyttja en insiktsfull kraft inom 

dig så du kan lära dig mer om hur du vill att ditt liv ska vara.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.


Amazonit hjälper dig att hålla hoppet vid liv, stärker din inre drivkraft och håller motivationen uppe trots motgångar. 

Låt amazonit uppmuntra dig att vara hoppfull i alla dina strävanden.


Amazonit lugnar chakran och anpassar den fysiska kroppen till det eteriska. Underlättar en kärleksfull kommunikation på alla nivåer. Balanserar de maskulina/feminina energierna såväl som många aspekter av ens personlighet. Väcker medkänsla för andra genom att låta en uppfatta båda sidor av ett problem och acceptera olika synpunkter.

Som en kraftfull talisman för helande och välstånd, har Amazonit använts i smycken. Den är uppkallad efter Amazonfloden i Brasilien.

Amazonit är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet.


Faktablad, ovanstående kristaller och en vacker kristallpåse, obs färg varierar på kristallpåsen.


*Kristaller är en naturprodukt och det är därför naturligt att kristaller innehåller sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden. 

Recensioner

Recensera produkt