Angelit, No worry

 

Recensioner

Storlek: ca 30-45mm

Kvalité: Hög AA

Ursprung: Peru


No worry sten 

kallas även för fokuseringssten vilket är precis som namnet avslöjar, en sten för fokus. Stenen är polerad med en plattare form för att enkelt kunna hålla i. Denna sten kan användas lika effektivt vid meditation som att bära med sig. Många låter den ligga i fickan under dagen där den är lättåtkomlig.


Användning


Gnid tummen mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och öka fokusering i ditt liv. Med hjälp av denna sten kan du minska oro, stress eller ångest. Den hjälper dig att släppa tyngande tankar och känslor, samt sprider en lugnande energi som hjälper dig att fokusera på nuet.

Kristallen egenskaper

Angelit är en sten för kommunikation med koppling till den högre sfären och används fördelaktigt vid meditationer och ritualer. Den kan hjälpa dig att utveckla din adliga förmåga genom att stötta, skydda och vägleda dig som användare. Den hjälper dig även att kommunicera med dina skyddsänglar och gör dig medveten om dess närvaro som i sin tur kan skänka trygghet inom dig.

Angelit är en mycket lugnande sten som sänder ut harmoniska energier och uppmuntrar till förlåtelse både för dig själv och andra. Den kan hjälpa dig att bearbeta emotionella sår eller trauman och stötta dig under svåra perioder i ditt liv.

Kristallen aktiverar ditt halschakra som verkar för en bättre kommunikation där du kan få hjälp att uttrycka dig tydligare, lättare kunna bli förstådd och även kunna se situationer ur andras perspektiv. Detta gör att denna sten är mycket användbar vid konflikter, på arbetsplatser eller i relationer.


Recensioner

Recensera produkt