Rosenkvarts, No Worry Hjärta

 

Recensioner

Storlek: 40x40mm hjärtan

Kvalité: Hög AA
Ursprungsland: Brasilien

No worry sten

kallas även för fokuseringssten vilket är precis som namnet avslöjar, en sten för fokus. Stenen är polerad med en plattare form för att enkelt kunna hålla i. Denna sten kan användas lika effektivt vid meditation som att bära med sig. Många låter den ligga i fickan under dagen där den är lättåtkomlig.


Användning


Gnid tummen mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och öka fokusering i ditt liv. Med hjälp av denna sten kan du minska oro, stress eller ångest. Den hjälper dig att släppa tyngande tankar och känslor, samt sprider en lugnande energi som hjälper dig att fokusera på nuet.


Kristallen egenskaper

Kärlekssten: Rosenkvarts är ofta kallad "kärleksstenen" och symboliserar kärlek, ömhet och medkänsla. Det anses hjälpa till att öppna och stärka hjärtchakrat, vilket främjar kärlek till sig själv och andra.

Rosenkvarts kan förbättra relationer genom att öka förtroende och främja harmoni. Den sägs hjälpa till att lösa konflikter och stärka kärleksband.

Den stärker nuvarande relationer, öppnar upp dig för att bli mottaglig för nya relationer och hjälper dig att se den kärlek som finns omkring dig.

Chakra: Hjärta

Recensioner

Recensera produkt