Bergkristall, No Worry Hjärta

 

Recensioner

Dessa stenar är handskurna och polerade för hand.

Storlek: ca. 40x40mm


Kvalité: Hög AA


No worry sten kallas även för fokuseringssten vilket är precis som namnet avslöjar, en sten för fokus. Stenen är polerad med en plattare form för att enkelt kunna hålla i. Denna sten kan användas lika effektivt vid meditation som att bära med sig. Många låter den ligga i fickan under dagen där den är lättåtkomlig.

Användning
Gnid tummen mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och öka fokusering i ditt liv. Med hjälp av denna sten kan du minska oro, stress eller ångest. Den hjälper dig att släppa tyngande tankar och känslor, samt sprider en lugnande energi som hjälper dig att fokusera på nuet.


Kristallen egenskaper


Bergkristall eller Klarkvarts som den också kallas sägs kunna lindra depression och trötthet, samt lugna känslor av stress och oro. Dess stärkande egenskaper kan också hjälpa dig att manifestera dina innersta drömmar genom att öka din egen energi och intention.

Bergkristall är känd för sin stärkande kraft och dess förmåga att öka din egen energi och intention. Den fungerar som en beskyddare, skapar en barriär mot negativitet både inom dig och omkring dig. Den kan också hjälpa till att rensa bort emotionell smärta och tidigare trauman som kan påverka dig.

Bergkristall används ofta i kombination med andra Kristaller för att öka deras effekter.

Recensioner

Recensera produkt