Fluorit, Regnbåge No Worry

 

Recensioner

Varierande färger, storlekar och en del med regnbågar i sig.


Storlek: ca 25-40mm

Kvalitet: Hög AA

Ursprung: Kina


No worry sten 

kallas även för fokuseringssten vilket är precis som namnet avslöjar, en sten för fokus. Stenen är polerad med en plattare form för att enkelt kunna hålla i. Denna sten kan användas lika effektivt vid meditation som att bära med sig. Många låter den ligga i fickan under dagen där den är lättåtkomlig.


Användning


Gnid tummen mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och öka fokusering i ditt liv. Med hjälp av denna sten kan du minska oro, stress eller ångest. Den hjälper dig att släppa tyngande tankar och känslor, samt sprider en lugnande energi som hjälper dig att fokusera på nuet.

Kristallen egenskaper

Inom kristallhealing och andlighet sägs regnbågsfluorit ha förmågan att harmonisera och balansera energiflödet i kroppen. Den sägs vara en sten som hjälper till med mental klarhet och fokus.

Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.


Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.

Recensioner

Recensera produkt