Sodalit, No Worry

 

Recensioner

Storlek: ca 30-45mm
*form varierar något

Kvalitet: mycket bra


No worry sten 

kallas även för fokuseringssten vilket är precis som namnet avslöjar, en sten för fokus. Stenen är polerad med en plattare form för att enkelt kunna hålla i. Denna sten kan användas lika effektivt vid meditation som att bära med sig. Många låter den ligga i fickan under dagen där den är lättåtkomlig.


Användning


Gnid tummen mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och öka fokusering i ditt liv. Med hjälp av denna sten kan du minska oro, stress eller ångest. Den hjälper dig att släppa tyngande tankar och känslor, samt sprider en lugnande energi som hjälper dig att fokusera på nuet.

Kristallen egenskaper

Sodalit uppmuntrar dig att vara sann mot dig själv och stå fast vid dina övertygelser. Den stärker självkänsla och självförtroende, vilket hjälper dig att ta kontroll över ditt liv.

Kristallen främjar självacceptans och en positiv självbild. Den hjälper dig att omfamna din egen unikhet och värdera dig själv högt.

stimulerar utvecklingen av din intuition och uppmuntrar dig att lita på din inre vägledning. Det är användbart för att stärka din anknytning till din inre visdom.

Hjälper dig att hitta känslomässig balans och kan stödja dig i att släppa taget om gamla, begränsande känslor och mönster som inte längre tjänar dig.

Fysiskt sägs sodalit ha förmågan att lindra oro, panikattacker och mental oro. 

Recensioner

Recensera produkt